Odlični nastupi TKD “Poskoka” na “19. Fojnica open 2016.”

Taekwondo klub „Poskok“ iz Posušja, u nedjelju 05. Lipnja 2016 godine, nastupio je na međunarodnom taekwondo natjecanju “19. Fojnica open 2016” koji se održao u Fojnici.

Na natjecanju je nastupilo 256 natjecatelja iz 21 kluba sa teritorija Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

tkd662016 1

Natjecanje se održalo n tri borilišta za sve uzraste u sportskoj borbi i kicku, a organizator je bio Hrvatski taekwondo klub “Hvojnica” iz Fojnice. Posuški klub je nastupio sa svojih devet natjecatelja u kategorijama kadeta, juniora i seniora te ostvario dobar rezultat osvojivši 3 zlatne, 2 srebrne i 4 brončane medalje, te pehare za ekipne uspjehe u juniorima (2 mjesto), kadetima i seniorkama (3 mjesto).

tkd662016 4

Zlatne medalje su osvojili Karlo Galić (junior +78), Petar Tokić (kadet +65) i Igor Gavrić (kadet -41). Srebrne medalje su osvojili Mihaela Senjak i David Bašić a brončane Marko Đerek, Mate Dragoja, Matej Bešlić i Martina Kovač.

Poskoke su na ovom natjecanju pratili trener Petar Boban i pomoćni treneri Lucija Bašić i Marin Begić a sudila je članica kluba Kristina Čamber.

tkd662016 3

“Ovo natjecanje je osim natjecateljskog imalo i karakter team buildinga za neke koji su najaktivniji u Klubu a bili su u mogućnosti ići, te smo ga iskoristili za druženje i otkrivanje ljepota Bosne i Hercegovine. Također nam je poslužio za pripreme naše seniorke Martine Kovač koja će krajem mjeseca Srpnja nastupiti na Europskim Sveušilišnim Igrama u Rijeci a u Fojnici je imala priliku boriti se sa najboljim curama iz BiH. Zahvaljujemo se našim sponzorima i ovaj put a do kraja mjeseca nas očekuju trodnevne pripreme u Livnu koje će voditi g. Hong, trener taekwondo reprezentaciju Hrvatske kada je osvojila dvije medalje na Olimpijskim Igrama u Kini. Nakon toga slijede polaganja za učeničke pojaseve i nastup na međunarodnom natjecanju “Zadar open 2016″ u Zadru 18. Lipnja 2016.”- kazao je na kraju trener “Poskoka” Petar Bobna.

SirokiBrijeg.info