Obavijest o produženom boravku “Duhovna misao doo” u Širokom Brijegu

Poštovani roditelji,

Na samom kraju školske 2016./2017. god. zahvaljujemo Vam se na ukazanom povjerenju i dosadašnjoj suradnji. Svjedoci smo užurbanog načina života i svega onoga što nam suvremeni svijet nameće.

Zbog poslovnih obaveza u situaciji smo da svoje dragocjeno vrijeme moramo izbalansirati na način da naša obitelj, napose djeca ne budu zapostavljena, a da pritom možemo i kvalitetno obavljati svoj posao. Polazeći od ove pretpostavke odlučili smo dati priliku boravka novim mališanima (1.- 5. razreda) u novoj školskoj 2017./2018. godini.

Naš produženi boravak nudi vašem djetetu: rad sa stručnim osobljem, prijevoz (u školu i iz škole), objed (doručak, ručak, desert). Ono što naš boravak zasigurno čini posebnim je odgoj u katoličkom duhu gdje svi koji borave u Zavodu Svete Obitelji imaju i osjećaj pripadnosti istoj. Naša usluga prijevoza djece u školu i povratak natrag u boravak je nešto što svakom roditelju olakšava tempo života i poslovne obaveze. Objedi koje naš Zavod nudi su redovni, zdravi i u skladu sa dječjim potrebama. Ne treba ni naglašavati važnost izvršavanja školskih obaveza, naglasak je na školskoj zadaći koju djeca odrade tokom boravka u Zavodu.

U skladu sa odgojno-obrazovnim potrebama djece angažirali smo i stručno osoblje koje s djecom uz molitvu, učenje i druženje kroz igru i kreativne radionice boravi u jednoj obiteljskoj atmosferi. Za sve detalje o upisu obratite nam se na kontakt tel: 039/700-491 ili na 063/820-944. Broj slobodnih mjesta je ograničen.

Radi naše evidencije molimo Vas da popunite Upisni list

Uplate za usluge produženog boravka možete uplatiti kod dežurne učiteljice ili uplatnicom na slijedeći br.žiro računa:

DUHOVNA MISAO DOO,
FRA BLAGE KARAČIĆA 3,
TR: 3382202257183754
88220 ŠIROKI BRIJEG

DUHOVNA MISAO DOO