Zbog pandemije koronavirusa cheerleaderi diljem Federacije Bosne i Hercegovine ostali su bez treninga samo 2 tjedna prije Cheerleading prvenstva Federacije Bosne i Hercegovine koje se 28.03.2020. godine trebalo održati u Grudama.

Nakon dva mjeseca pauze u Hrvatskom cheerleading klubu Široki kreću ponovno sa treninzima.

Još nemamo informacije o održavanju prvenstva Federacije Bosne i Hercegovine, ali znamo da nam je Europski turnir koji se trebao održati u svibnju u Movie Parku u Njemačkoj pomjeren za rujan. Ako sve bude uredu i pripreme budu išle u smjeru kakvom želimo naše juniore očekuje put Njemačke. Žao nam je što je prekinuta sezona desetak dana pred prvenstvo. Jako puno smo uložili i truda i rada i financija da uigramo ekipe i sad skoro sve trebamo ispočetka. Najviše nam je žao naše ekipe s posebnim potrebama kojima je ovo trebalo biti prvo prvenstvo i jedva su čekali isto i njima je malo teže bilo objasniti zašto se prvenstvo nije održalo.

Ovim putem obavještavamo javnost da su otvoreni upisi u sve naše grupe za nove članove. Ovo nije vrijeme kada inače imamo upise, ali bilo je dosta upita i nama su se planovi promijenili zbog prekida i samim time je odlučeno da se otvore upisi.

Upisi su otvoreni za

-Mini kadete ( 2016 – 2013 )
-Kadete ( 2012 – 2009 )
-Juniore ( 2008 – 2004 )
-Seniore ( od 2003 godišta i stariji )
-Posebna ekipa ( djeca i odrasli s posebnim potrebama )
-Rekreativni cheer ( za sve žene koje žele dotjerati liniju i ojačati leđa )

Informacije na broj 063 093 300 ili na facebook i instagram profilu kluba.

HCK Široki