NAJAVA: Velika studentska zabava na Splitskom Sveučilištu uz Mokarske tamuraše

Uoči početka akademske godine 2016./2017., Studentski zbor Sveučilišta u Splitu, u suradnji sa Sveučilištem u Splitu i Studentski centrom Split, organizira veliku zabavu na razini Sveučilišta kako bi na taj način pokazali jedinstvo sastavnica i tijela Sveučilišta.

Zabava će se održati 14. listopada sa početkom u 21h u novootvorenom restoranu „Kampus“ doma dr. Franjo Tuđman, gdje će nazočne pod velikom disco kuglom i čarobnom rasvjetom, zabavljati popularni Jole, Mokarski tamburaši, DJ i gosti iznenađenja.

Nakana Studentskog zbora je prilagođavanje cijena studentskim mogućnostima, tako će ulaznica na zabavu biti u obliku narukvice sa logom Sveučilišta u Splitu, koja će se prodavati od 10.listopada od 14.listopada po cijeni od 10 kuna. U tom periodu narukvice se mogu kupiti na Ekonomskom fakultetu, Pravnom fakultetu i FESB-u od 10:00 do 14:00, te u SC STORE-u od 7:00 do 21:00.

Ovim putem Studentski zbor Sveučilišta u Splitu, još jednom, poziva sve studente sastavnica i djelatnike Sveučilišta da zajedno uplešu u novu akademsku godinu.

SirokiBrijeg.info