U srijedu 25. svibnja 2016. u Širokom Brijegu će se po drugi put održati susret klapa pod nazivom “Terca na Brijegu”. Susret je u organizaciji ženske klapa “Diva” Široki Brijeg u sklopu manifestacije “Briješka zvona” i pod pokroviteljstvom grada Širokog Brijega.

Na susretu klapa Široki Brijeg će ugostiti 8 klapa i to 6 klapa iz Hercegovine i 2 klape iz Hrvatske. Nastupit će mješovita klapa “Katarina” iz Bune, muške klape “Zvizdan” iz Posušja, “Studenac” iz Kruševa, “Bratovština” iz Gorice, “Dobrkovići” iz Širokog Brijega, „Pasika“ iz Splita i „Luka“ iz Ploča te ženska klapa “Diva” iz Širokog Brijega.

Ovim putem pozivamo sve ljubitelje klapskog pjevanja i one koji će to tek postati, da dođu 25. svibnja u 19:30 u Zavod Svete obitelji na Puringaju i provedu ugodnu večer u još ugodnijem društvu. Ulaz na koncert je slobodan, a svojim dobrovoljnim prilozima posjetitelji mogu podržati rad Zavoda Svete obitelji kojima ćemo darovati prikupljeni novac. Zbog njih se posebno radujemo Vašem dolasku, poručili su organizatori.

SirokiBrijeg.info