NAJAVA: Promocija knjige „Izopačeno čovječanstvo“ autorice Žane Alpeze u Trebinju

Najavljujemo promociju knjige „Izopačeno čovječanstvo“ autorice Žane Alpeze, u Trebinju dana 12.09.2020.(subota) s početkom od 19h, u oraganizaciji Narodne Biblioteke Trebinje (ispred biblioteke).

Ukratko o knjizi:

Knjiga „Izopačeno čovječanstvo“ je skup Kolumni koje je autorica Žana Alpeza pisala za države (Bosna i Hercegovina, Hrvatska i Srbija) u zadnjih godinu i pol dana. Svi se ponekad pitamo kuda ide ovaj svijet u kojem kao da od previše ljudi ne vidimo čovjeka, u kojem je sve manje suosjećanja jednih prema drugima i sve manje ljubavi uopće.

U njoj otvoreno, bez ustezanja, kroz osobna iskustva progovara o mizantropiji kojom smo, nažalost. okruženi. Sve više smo, misli autorica, zaokupljeni sami sobom i vlastitim uspjehom i na tom se putu negdje izgube prave vrijednosti, moralnost i jednostavnost, bez obzira na sredinu u kojoj živimo. Riječ je o psihologiji, filozofiji, problemima laži, patologije, licemjerstva i beznađa u svakodnevnom životu iz perspektive autorice.

Zamolit ćemo goste da se pridržavaju epidemiološki mjera (određene socijalne distance, nošenje maski ,u protivnom organizator ,kao i autorica ne snose posljedice neodgovornosti ovih mjera). Nakladnik knjige Udruga Pravi Put.

SirokiBrijeg.info