U nedjelju 10. lipnja 2018. s početkom u 19:00h u kinu Borak održati će se druga po redu Cheerleading večer te definitivno najatraktivnija večer u sklopu Brijeških zvona.

Na Cheerleading večeri predstavit će se svi uzrasti aktualnog cheerleading prvaka države Hrvatskog cheerleading kluba Široki te osvajača Europskog turnira, a najboljim pojedincima biti će uručena priznanja.

Uz domaćine nastupiti će i performance cheer prvaci države Cheerleading i plesni klub We Dance Gacko te Hrvatski cheerleading klub Ljubuški, Cheerleading i plesni klub Let’s Dance Nevesinje, Hrvatski cheerleading klub Posušje i Hrvatski cheerleading klub Grude.

Osim samih nastupa koji će biti i više nego atraktivni publika će uživati i u basket toss natjecanju. Basket toss natjecanje je natjecanje u visini bacanja flyerice. Biti će zanimljivo vidjeti tko će baciti za medalju.

Hrvatski cheerleading klub Široki poziva sve koji vole akrobacije, adrenalin i ples da prisustvuju događaju. Ovo je i odlična prilika onima koji se do sada nisu upoznali sa cheerleading sportom da iz prve ruke vide što je to zapravo cheerleading novi Olimpijski sport.

Ulaz je slobodan.