NAJAVA: Predstavljanje knjige „Ono nešto“ autora Ivana Bradvice u Ljubuškom

JU „Kulturno-športski centar“ Ljubuški organizira predstavljanje knjige „Ono nešto“ autora Ivana Bradvice, u petak 25. rujna, s početkom u 19 sati, u Gradskoj vijećnici Ljubuški.

Izuzev autora, knjigu će pobliže predstaviti dr. sc Ilija Protuđer i Mladen Vuković, dok će pak moderator programa predstavljanja biti prof. Mate Grbavac.

Ukratko o knjizi: Zbirka pjesama i osmislica književnika Ivana Bradvice “Ono nešto” objavljena je u sunakladništvu Društva hrvatskih književnika Herceg Bosne (DHK HB) i vlastitoj nakladi, a dostupna je i elektronska inačica knjige.Autor je u svoje osmislice utkao cijeli svoj dugi i bogati život, veliko znanje i obrazovanje, nesebičnu ljubav i plemenitost u pisanju kako bi svima nama podario nepresušni izvor iz kojega ćemo se svi napajati. Njegove osmislice daju izniman prinos hrvatskoj literaturi te kratkoj, jasnoj, britkoj, humorističnoj i satiričnoj vrsti.

Ukratko o autoru: Ivan Bradvica rođen je 12.07.1949. u Veljacima. Do studijsko školovanje je proveo u Veljacima, Vitini i Ljubuškom. Nakon gimnazije je diplomirao na građevinskom fakultetu u Zagrebu. Radni vijek je proveo u Institutu građevinarstva Hrvatske radeći na temeljenju objekata. Objavio je 38 stručnih i znanstvenih radova iz područja geotehnike. Nakon Domovinskog rata je počeo pisati pjesme i osmislice te objavio 11 knjiga. Jedanaesta knjiga je “Ono nešto”.

Važna napomena organizatora: Predstavljanje će biti upriličeno uz strogo pridržavanje svih higijenskih i epidemioloških mjera izrečenih od strane nadležnih institucija (obavezna dezinfekcija ruku, nošenje maske te socijalna distanca). Broj posjetitelja je ograničen – max. 30.

SirokiBrijeg.info