Home Kultura NAJAVA: I ove godine naša Frama odlučila je nastaviti sa svojom korizmenom akcijom ”Po post na most”

NAJAVA: I ove godine naša Frama odlučila je nastaviti sa svojom korizmenom akcijom ”Po post na most”

0
NAJAVA: I ove godine naša Frama odlučila je nastaviti sa svojom korizmenom akcijom ”Po post na most”

Okupljanjem na mostu, kod križa, svakog petka u Korizmi u vremenu od 13:30 – 15:00, pokušat ćemo zajedničkim snagama jedni drugima približiti vjeru i smisao Korizme na duhovno dobro svih nas. Jačanje naše vjere i za napredak našeg zajedničkog života.

Korizma je vrijeme intenzivnije molitve i pokore. Vrijeme posta i nemrsa. Zajedničkim snagama kroz druženje i razgovor pokušat ćemo smanjiti svoje nepotrebne izlaske za vrijeme Korizme, provoditi više vremena sa svojim obiteljima.

framaširokibrijegtrg19022016 11

Pomagat ćemo jedni drugima da se odlučimo što kvalitetnije provoditi naše slobodno vrijeme, čitajući Sveto pismo, duhovno štivo, te imati redovitu osobnu i zajedničku molitvu.

Uz sve to, dragi naši sugrađni, nastojat ćemo i na materijalni način pomoći potrebitima u našoj župi. Tijekom naših zajedničkih korizmenih okupljanja na mostu imat će te priliku pomoći potrebnima kupnjom knjiga, suvenira i slično. Probudite plam humanosti u sebi i tom malenom gestom pomozite onima kojima je pomoć najpotrebnija. Darujte svoja dva novčića.

framaširokibrijegtrg19022016 2

Redoviti odlasci na svetu misu i pobožnost Put križa.
Hrabrim koracima recimo stop porocima!
Stop psovci!
Odlučiti se promijeniti!
Sve štima kad oprostiš svima!
Mir i dobro!

Vaša FRAMA!