Popularna emisija HRT-a “Lijepom našom“ snima se i u Bosni i Hercegovini pod nazivom „Mostovi kultura“ ,riječ je o jednoj od najdugovječnijih emisija HRT-a koju više od dva desetljeća uspješno vodi Branko Uvodić. Ovaj glazbeno-scenski spektakl HRT-a po treći put dolazi u Ljubuški, a javno snimanje emisije zakazano je za 6. veljače u 19 sati u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom.

Na manifestaciji u Ljubuškom predstavit će se brojne skupine koje će prikazati bogatu kulturno-tradicijsku baštinu ovoga podneblja, a jamac velikoj zabavnoj noći poznati su izvođači, među kojima i Mate Bulić, Jole, Hanka Paldum, Alen Nižetić…

Pogledajte tko će sve nastupiti u Ljubuškom 6. veljače:

KUD“Studenčica“ – Studenci, ŽKUD“Hercegovac“ – Široki Brijeg, HKUD“Sv. Marko“, KUD“Luke Čapljina“, Željko Keža guslar, Studenački bećari, Dream team Babe, klapa“Benediktus“, klape“Aurora“ ,“Bura“,“Herceg“ ,“Trebižat“ ,“Zvizdan“ ,ES„Sinovi Hercegovine“, TS“Šurmanci“ i klapa“Concordia, Darija, Monija, Mate i TS“Šurmanci“, Darija Ramljak i Andrej Sivrić i TS“Šurmanci“, Mate Miličević i TS“Šurmanci“, Anita Čolak, Stjepan Lach i TS“Šurmanci“ ,Stjepan Lach i TS“Šurmanci“, Džentlmeni, Josip Ivančić, Ivica Bago, Zoran Begić, Mario Roso, Branko Medak, klapa“Ragusa“, Dukati – Široki Brijeg, Alen Nižetić, Hanka Paldum, Jole, Mate Bulić,Trebižat.

Organizatori su Općina Ljubuški i Javna ustanova Kulturno-športski centar Ljubuški.

Bjanka Medić / Radio Ljubuški