NAJAVA: U Grudama prvi humanitarni turnir Frama Hercegovine „Zajedno u Kristu“- ponedjeljak 2. svibnja

GRUDE – U ponedjeljak 2. svibnja 2016. godine u sportskoj dvorani Bili Brig u Grudama u organizaciji Frame Ružići održat će se prvi turnir Frama Hercegovine „Zajedno u Kristu“.

Sportsko-zabavna manifestacija humanitarnog karaktera na jednom mjestu uz naše mještane, žitelje općine Grude, okupit će stotine i stotine framaša iz cijele Hercegovine. Sav prihod od prodaje ulaznica, kokica, palačinki bit će doniran za ustanovu za odgoj i skrb djece i mladeži u Međugorju, Majčino selo.

Program počinje u 16 sati. Od tada pa do 18:30 sati odigrat će se malonogometni turnir Frama, te ženske utakmice. Od 18:30 sati do 20:00 sati uslijedit će glazbeni program u kojem će sve prisutne svojim glasovima oduševiti nekoliko glazbenih sekcija Frama, kao i pojedinci. Zatim, Klapa Bratovština, finalna utakmica malonogometnog turnira i dodjela zahvalnica i prigodno obraćanje domaćina i gostiju.

Od 20 sati na rasporedu je koncert duhovnih pjesama i gostiju iznenađenja.

Na vanjskom dijelu framaši iz Ružića kao i ostali framaši volonteri s područja cijele Hercegovine prodavati će i praviti palačinke i kokica. Pojedine Frame imat će izložbeni štand s raznim stvarima. Ulaznice po cijeni od 5 KM možete kupiti prije ulaska u dvoranu ili u nedjelju u župnim crkvama poslije nedjeljne sv. Mise.

Zbog loše financijske situacije Majčinog sela odlučili smo organizirati ovu humanitarnu akciju. Pozivamo i sve Vas, da se radosna srcate odazovete i prisustvujete ovoj humanoj gesti kako bi još jednom zajedničkim snagama pomogli potrebitima.

Grude-online.info