Home Kultura NAJAVA: Don Damir Stojić dolazi u Drinovce

NAJAVA: Don Damir Stojić dolazi u Drinovce

0
NAJAVA: Don Damir Stojić dolazi u Drinovce
Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

U petak 3. studenog u župnoj crkvi u Drinovcima održat će se Duhovna obnova za mlade. Program će početi sv. Misom u 18 sati koju će predvoditi don Damir Stojić, a nakon Mise će uslijediti predavanje.

Don Damir je poznati hrvatski svećenik, salezijanac, studentski kapelan grada Zagreba. Završio je osnovnu i srednju salezijansku školu u Kanadi. Diplomirao je te zaređen za svećenika 2002. godine, a već dugi niz godina obnaša dužnost studentskog kapelana. Član je povjerenstva za pastoral mladih Hrvatske biskupske konferencije, kao i Hrvatske salezijanske provincije.

Don Damir promiče teologiju tijela prema katehezama Ivana Pavla II. te drži tribine, predavanja, seminare i duhovne obnove na kojima se uvijek traži mjesto više po cijeloj Hrvatskoj, BiH i šire. Osim što je studentski kapelan, redovito pastoralno djelovanje vrši u crkvi Sv. Mati Slobode, na zagrebačkom Jarunu.

Njegovo gostovanje u Drinovcima jedinstvena je prilika koja se ne propušta.

Župa Drinovci je organizator ovog događaja, stoga ovim putem pozivaju sve zainteresirane mlade, srednjoškolce, studente i ostale mlade na ovaj događaj. Pozivaju se, ne sami mladi iz Drinovaca, nego i oni iz okolnih, bližih i daljih mjesta Hercegovine i susjedne Hrvatske.

Grude-online.info