NAJAVA: “Caffe bar Puž” poziva vas u utorak na Stand Up Comedy, u srijedu Brucošijada 2016.

Caffe bar “Puž” u Širokom Brijegu na Brijegu, poziva Vas na maraton smijeha i odličnog druženja u utorak 11. listopada od 21:00 sat.

Večer smijeha ovog utorka priuštit će vam poznati bh stand up komičari Igor Droljo – Iggy i Omer Hodžić.

Omer Hodžić – Njega ne zanima šta je bilo, i ne zna šta će biti jer živi sada. Ima 23. godine. Stand Up komedijom se bavi već tri godine, skupio je skoro 300 nastupa, po regiji i šire i to u raznim kafićima, klubovima, dvoranama, pozorištima, a neke od njih je čak „snimala televizija”.

Prije nego što je postao Stand Up komičar, bio je socialno retardiran. Toliko da se činilo da ni u komunizmu ne bi imao drugove. To se nije puno promjenilo, ali sada mu se bar ljudi smiju kada u društvu priča svoje lude istine jer misle da se šali. Ni to nije pomoglo da se rješi svojih frustracija, ali o tome će pričati kada se popne na pozornicu.

Igor Droljo Iggy – U satan-up komediju “uletio” je krajem 2013. godine. Nakon nekoliko open mic ukazivanja, publika ga je prihvatila, one je prihvatio publiku o onda je počeo s “pravim” nastupima.

Na početku je nastupao po mostarskim loklalima (na obje strane!), ali nakon nekog vremena se, kako kaže “uštelio”, i počeo nastupati i izvan svoga grada. Do sada je skupio popriličan broj nastupa diljem BiH, ali i izvan nje.

Teme mu se baziraju na aktualnostima, ali i na onim pričama u kojima vidi zanimljivu foru. Ukratko mali čovjek, velikih mogućnosti i još većeg smisla za humor!
U srijedu 12. listopada, tradicionala Brucošijada Akademije likovnih umjetnosti Široki Brijeg od 20 sati.

Smjeh i Zabava su zagarantirani ova dva dana na Brigu. Ako ne znate kako upotpuniti ova dva dana, evo prijedloga!

SirokiBrijeg.info