Marko Međugorac i Neno Barbarić 22. dječjeg festivala “Na jedrima glazbe”

LJUBUŠKi – Miljenici publike i pobjednici 22. dječjeg festivala “Na jedrima glazbe” Ljubuški 2016. godine su Marko Međugorac i Neno Barbarić koji su titulu najboljeg od najboljih osvojili pjesmom “Ne spavaj mala moja”.

Stručni ocjenjivački sud je pak ocijenio da je najbolja pjevačka izvedba Ante Miličevića, koji je otpjevao pjesmu “U prolazu”. Nagradu za 1. mjesto ocjenjivačkog suda i pobjednika Festivala uručio je Toni Kraljević, dopredsjednik Vlade i ministar financija Županije Zapadnohercegovačke.

Nagradu za najsimpatičniju izvedbu osvojila je Lamija Gujić s pjesmom “Waka Waka”kojoj je nagradu uručio Alen Đuras.

ljnjg1862016 1

Drugo mjesto publike pripalo je Mariji Ilić koja je izvela pjesmu “Molitva”, a Ivan Zadro s pjesmom “Pretjerujem” osvojio je drugo mjesto ocjenjivačkoga suda. Nagrade im je uručio je Tihomir Kvesić, predsjednik Općinskog vijeća Ljubuški.

Sestre Mia Marija i Manuela Ševo s pjesmom “Ima jedan svijet” osvojile su treće mjesto prema glasovima publike, a treće mjesto ocjenjivačkoga suda pripalo je Katarini Zadro i Matiji Vukšić s pjesmom “Dat će nam Bog”. Nagrade im je uručio Ivan Miličević, kapetan RK Izviđač.

Na festivalu je nastupilo ukupno 13 izvođača, osim nagrađenih pjevali su još i: Julija Vukšić, Petra Rupčić, Janja Burić i Gabriela Grbavac, Katarina Grgić, Lucija Bukmir i Lucija Paradžik.

U revijalnom dijelu posjetitelje je zabavljao Alen Đuras, a svoj nastup imali su i plesna skupina Paganini i plesna škola DanceFactory iz Ljubuškog, te grupa “Brotnjo” koja je pratila izvedbe natjecatelja, a festival je uspješno vodila Matea Barbarić.

Članovi stručnog ocjenjivačkog suda bili su: Alen Đuras, Monija Jarak i Marijana Bubalo, a festival je otvorio Matijas Bebek, koji je prošle godine osvojio publiku pjesmom “Ja sam mali Mate”.

Ljubuški dječji festival se još jednom pokazao u pravom svijetlu i potvrdio svoju nesumnjivu kulturno-zabavnu vrijednost, a jedan od pokazatelja bio je ispunjen Centar malih sportova i oduševljenje posjetitelja osobito mladih.

VIŠE FOTOGRAFIJA NA: LJportal.com