Krenule prijava za jubilarni 20 Ljubuški Karneval

Osuđeni narode nesuđene države, braćo priko Vrljike, bosa Maro priko Bosne, i svi dragi susjedi Hrvatske Republike Herceg-Bosne!!! Baci brigu na veselje, smijeh do daske i svi pod maske!

Dvadeseti Ljubuški Karneval održat će se 11. veljače, na posljednju nedjelju prije početka korizme, kako je običaj u Ljubuškom. U sklopu karnevala, održat će se mimohod karnevalskih skupina ulicama grada, i predstavljanje karnevalskih skupina na športskom centru. Sve karnevalske skupine koje se prijave za sudjelovanje imaju mogućnost nastupa na športskom centru u maksimalnom trajanju od 3min.

Dječje skupine svoj će nastup izvesti na dječjem karnevalu sedam dana ranije.

Ukoliko želite sudjelovati na ovogodišnjem Ljubuškom Karnevalu kao karnevalska skupina možete se prijaviti najkasnije do 5.veljače.

Svi koji se prijave za sudjelovanje u karnevalskom mimohodu dobit će od organizatora tablu sa natpisom imena svoje grupe i zastavu.

Za sudjelovanje u auto-koloni prijave nisu obavezne.

Prijaviti se možete na našu e-mail adresu: ljubuski.karneval@gmail.com, putem facebooka, ili na broj telefona kod tajnice karnevalskog društva: 063/701-017 Jagoda Jelavić.

Karnevalsko društvo Prolog