Knjižni fond Knjižnice Ljubuški iz dana u dan biva bogatiji novim naslovima, zahvaljujći darovima autora istih, donacijama knjiga od strane članova knjižnice, razmijenama knjiga te kupovinom novih knjiga.

U zaista zavidnom knjižnom fondu – preko 23.000 bibliotečkih jedinica, koji je u tekućoj godini postao bogatiji za preko 300 novih knjiga, zasigurno svatko može pronaći ugodno štivo za sebe. Ta ništa ne može zamijeniti osjećaj i miris knjige u ruci. Stoga, usudite se i uzmite knjigu u ruke, uživajte u pisanoj riječi. Postanite bogati novim saznanjima, posjetite Knjižnicu Ljubuški i koristite brojne blagodati koje ista nudi.

Knjiga naslovljena „U Gradu narcisa“, autorice prof. Renate Naletilić, posljednji je u nizu darova Knjižnici Ljubuški te je od jučer dostupna članovima knjižnice. Knjiga ukazuje na uzročnika govora mržnje i narušenih međuljudskih odnosa. U ovoj problematici otvor je izgovorena ili prešućena riječ, a spoznaja o problemu jedini je lijek za ovu negativnu pojavnost koja se uvelike negativno odražava na djecu i mlade.

Uzgred nagoviještavamo da će se predstavljanje spomenute knjige, u organizaciji JU „Kulturno-športski centar“ Ljubuški, upriličiti 21 studenoga, s početkom u 19 sati, u Gradskoj vijećnici Ljubuški.

Iks-portal.info