Podjelom nagrada najuspješnijima, u Kiseljaku u organizaciji Moto saveza BiH najboljim klubovima i pojedincima uručene su prigodne nagrade.

Vitežanin Dario Čerkez već 14 godina u nizu drži naslove u motocrossu u klasi MX1. Za uzastopno osvojena četiri naslova Čerkez je dobio i četvrtu zlatnu kacigu. U klasi Hard Enduro Light najbolji je bio član HAMK Posušje Marko Karačić.

Drugo mjesto pripalo je njegovom klupskom kolegi Ivanu Ćoriću, treći je bio Ivo Bilan iz Kreševa. Zanimljivo je da Širokobriježani zbog nepostojanja kluba u Širokom Brijegu nastupaju za HAMK Posušje.

U klasi Hard Enduro najbolji veteran u ukupnom poretku bio je Boško Rezo iz Uskoplja, drugo mjesto u ukupnom poretku pripalo je Darku Radiću iz Banje Luke, a treće Ivici Borasu iz HAMK Posušje. U klasi Hard Enduro expert najuspješniji je bio je Dario Rezo iz AMK Uskoplje ispred Franje Miličevića iz Bugojna te Tomislava Reze iz Uskoplja.

U poretku klubova najuspješniji je bio AMK Uskoplje, drugoplasirano je Bugojno, dok je HAMK Posušje u ukupnom poretku zauzeo treće mjesto.

Miro Bošnjak / Vecernji.ba