U subotu 12.8.2017. Godine u gradskoj sportskoj dvorani u Posušju okupit će se kadetska i juniorska taekwondo reprezentacija BiH.

Na okupljanju će se održati 4 treninga koje će voditi treneri Petar Boban, Ibrahim Kolja, Haris Husić i Belmir Berberović. Prvi trening za kadete i juniore održati će se u 10.00 sati a u 12.00 nastupaju kadetkinje i juniorke. U pauzi između treninga održati će se Izvršni odbor za WT a treninzi se nastavljaju od 16.00 sati gdje će svi sudionici imati priliku trenirati na elektronskoj opremi. Ovo okupljanje je organizirano povodom nastupa na europskom i juniorskom kadetskom prvenstvu, organizator je Taekwondo savez BiH a domaćin je Taekwondo klub Poskok iz Posušja uz podršku Sportskog saveza Općine Posušje.

Na pripremam će sudjelovati oko 50 najboljih boraca iz BiH a među njima i posušani Ružica Crnogorac aktualna juniorska prvakinja BiH i David Bašić aktualni viceprvak BiH.

Organizatori pozivaju sve ljubitelje borilačkog sporta da posjete u subotu gradsku sportsku dvoranu u Posušju i daju podršku mladim sportašima.

SirokiBrijeg.info