Jelena Rozga na blagdan Velike Gospe nastupa u Širokom Brijegu

Na blagdan Velike Gospe, Dan grada Širokog Brijega, na Trgu širokobrijeških žrtava u večernjim satima tradicionalno se održi veliki koncert kome nazoče tisuće ljudi ne samo iz širokobriješkog kraja.

Nakon koncerata poznatih pjevača, kao što su Željko Bebek i Dražen Zečić, na red je došla i jedna dama – na Veliku Gospu nastupa Jelena Rozga, jedna od najpopularnijih pjevačica u širem okruženju. Dogovoreni su svi detalji oko nastupa popularne Jele.

– Veseli me to što će upravo Jelena Rozga svojim nastupom na svoj način doprinijeti ukupnom širokobriješkom ozračju na blagdan Velike Gospe i Dan našega grada. Kada odabiremo izvođače za taj nama važan dan, nastojimo da to bude netko tko je prihvatljiv za što veći broj građana Širokog Brijega, a Jelena je svakako jedna od njih – kazao je Miro Kraljević, širokobriješki gradonačelnik.

Pero Kozomara, menadžer Jelene Rozge, poznat i kao skladatelj najvećih uspješnica klapske pjesme, kaže kako Jelena u Hercegovini ima mnoštvo obožavatelja pa će na njezin koncert u Širokom Brijegu na blagdan Velike Gospe stići mnogi iz čitave Hercegovine.

Popularna Jele veseli se svom novom nastupu u Širokom Brijegu. Sjeća se svog uspješnog nastupa u prepunoj sportskoj dvorani na Pecari. – Iznimno se veselim novom nastupu u Širokom Brijegu. Radujem se što ću imati priliku po prvi put pred širokobriješkom publikom otpjevati i pjesme sa svog novog albuma “Moderna žena”, “Pismo-glava”… Nadam se da ću ih skupa pjevati s publikom, a ja obećavam dobar provod i nezaboravnu zabavu uz nove i stare hitove – kaže Jelena Rozga koja će na blagdan Velike Gospe u Širokom Brijegu otpjevati i svoju pjesmu “Gospe moja”.

“Moderna žena” inače je njezin treći studijski album na kojem se nalazi jedanaest novih pjesama, dok se na drugom CD-u nalaze svi njezini singlovi objavljeni od 2011. do 2014. godine.

Frano Vukoja / Vecernji.ba