Izabaran novi saziv Predsjedništva humanitarne udruge „fra Mladen Hrkać“

Jučer, 09.svibnja, je održana izborna Skupština humanitarne udruge “fra Mladen

Hrkać”. Skupština je održana u prostorijama Franjevačkog samostana Bezgrješnog začeća BDM u Dubravi uz nazočnost 33 člana udruge. Skupština je počela zajedničkom molitvom koju je predvodio gvardijan Franjevačkog samostana Bezgrješnog začeća BDM u Dubravi fra Draženko Tomić koji je ujedno i član Nadzornog odbora Udruge. Nakon molitve, otvaranja Skupštine i izbora povjerenstava predstavljena su izvješća o radu, izvješće Nadzornog odbora te financijsko izvješće. Sva predstavljena izvješća su usvojena te se pristupilo izborima za novi saziv Predsjedništva Udruge i Nadzornog odbora za sljedeće dvije godine.

U novi saziv Predsjedništva humanitarne udruge „fra Mladen Hrkać“ su izabrani:

Predsjednik – Ivan Soldo

Prvi dopredsjednik – Nives Skoko

Drugi dopredsjednik – fra Svetozar Kraljević

Tajnik – Marija Suton

Rizničar – Matea Pandurić

Počasni članovi predsjedništa – Marija Soldo, Kristina Rezić, Maja Mandić i Mario Paponja

Članovi Nadzornog odbora – Zlatan Mijo Jelić – predsjednik, fra Draženko Tomić i Anton Marušić.

Članovi Udrugefnfzg 09052016 1

Predsjednik Udruge se zahvalio u svoje osobno ime, kao i u ime svih izabranih, na ukazanom povjerenju te naglasio da će novi saziv Predsjedništva imati veliku odgovornost i zadaću zadržati postojeću razinu na kojoj Udruga djeluje.

„Hvala svima vama koji neumorno i nesebično pomažete naš rad. Svaka nagrada i svaki uspjeh koji ostvari naša Udruga je vaš uspjeh i vaša nagrada. Nadamo se da smo opravdali povjerenje koje ste nam ukazali i da se ponosite time što ste članovi humanitarne udruge „fra Mladen Hrkać“ – rekao je u svojoj završnoj riječi predsjednik Udruge g. Ivan Soldo.

Nakon završne riječi predsjednika Udruge, sve nazočne kao i novoizabrano rukovodstvo humanitarne udruge „fra Mladen Hrkać“ je blagoslovio fra Jozo Zovko, priopćeno je iz udruge „fra Mladen Hrkać“.

SirokiBrijeg.info