Ivan Ikić novo višegodišnje pojačanje ekipe s Pecare

Polivalentni, ofenzivni igrač Ivan Ikić potpisao je višegodišnji ugovor s NK Široki Brijeg, nakon što je konačno stekao radnu dozvolu, konkurira za momčad s Pecare za nedjeljni domaći derbi 7. kola m:tel Premijer lige protiv FK Željezničar.

Dvadesetogodišnji Ivan Ikić iz Drenja, u blizini Đakova, svojim radom, zalaganjem i igrom na kratkom probnom radu uvjerio je stručni stožer kako zaslužuje nositi dres dvostrukog prvaka Bosne i Hercegovine i trostrukog osvajača kupa ove zemlje.

  • Jako mi je drago kako se sve odvilo. Zahvalan sam klubu na ukazanoj prilici. Dolaskom u NK Široki Brijeg napravio sam iskorak u karijeri. I ranije sam pratio svoj novi klub. Znam da sam došao u klub s visokim ambicijama i klub koji ima vjernu publiku u Hercegovinu, a uvjeravam vas i u mojoj rodnoj Slavoniji. Ovdje sam odlično prihvaćen od prvoga dana i sada je sve samo na meni. Želim se dokazati i potvrditi svoju kvalitetu, kazao je Ivan Ikić.

Gotovo cijelu dosadašnju karijeru proveo je u Osijeku. Prošao je kompletnu školu nogometa momčadi iz Gradskog vrta. Za seniorsku momčad NK Osijek debitirao je kao osamnaestogodišnjak na gostovanju kod RNK Split.

Igrao je još za NK Lučko i NK Međimurje.

NK Široki Brijeg