HCK Široki i više nego zadovoljan osvojinim na 7. Cheerleading prvenstvu BiH u Posušju

Hrvatski cheerleading klub Široki kao i dosadašnjih godina pa i ove uveliko osvaja medalje na Cheerleading prvenstvima Bosne i Hercegovine. 26.03.2017. godine u Posušju održano je 7.Cheerleading prvenstvo Bosne i Hercegovine.

Preko 1 000 natjecatelja iz 8 gradova Bosne i Hercegovine i jedan iz Slovenije. Hrvatski cheerleading klub Široki natjecao se u 16 disciplina, od čega je u njih 15 osvojio medalju i jedno 4 mjesto.

Osvojili su 5 zlatnih medalja, 8 srebrenih, i dvije brončane medalje. Uz osvojene medalje Cheerleading savez Bosne i Hercegovine uručio je Hrvatskom Cheerleading klubu Široki priznanje za Fair Play, te je mini kadetkinja Emanuela Iva Mandić osvojila nagradu za najmlađu natjecateljicu na prvenstvu. Ovo prvenstvo bilo je veliko iskušenje za klub imali su velikih problema sa povredama, ozljedama, zamjene su nastupale i oduševili su na veliko iznenađenje svih u klubu.

Ovim rezultatima Široki se plasirao na Europsko prvenstvo koje se u lipnju održava u Pragu, Češka, a isto tako 2018. godine Široki ponovno ide u Ameriku na Svjetsko prvenstvo igrati za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Pogledajte nastup seniora Širokog Brijega koji su svojim akrobacijama podigli publiku na noge, a tek nastup još jednog malenog čuda iz Širokog Brijega petogodišnje Leone Kolobarić koja je u mini kadeti solo osvojila zlatnu medalju sa golemom prednošću ispred drugo plasirane te ostalih. U disciplini partner stunt osvojili su zlato i ove godine te definitivno potvrdili da je to disciplina kao stvorena za Široki.

SirokiBrijeg.info