Uz vrlo zanimljive polufinalne susrete, a nakon toga i u završnom finalnom susretu, završen je LOVRIN CUP 2017. Na turniru su sudjelovali igrači iz Osijeka, Zagreba, Imotskog, Širokog Brijega, Metkovića, Čaplijine, Vrgorca, Mostara i najveći broj iz Gruda. U uvodnom dijelu turnira igralo se je u četiri skupine iz kojih su prve dvije ekipe išle u završno razigravanje. Nakon odigranog četvrtfinala uz neka iznenađenja, odigrana su vrlo zanimljiva polufinala, u spoju mladosti i iskustva bilo je izuzetno napeto uz jedan razbijeni reket.

Polufinala:

1.Iličić Vjeko/Čolak Ivan-Junior – Lešina Jure/Todorić Ante : 6/4, 4/6, 8/10

2.Garac Marijan/Šelaj Željko – Rešetar Viktor/Ramljak Slaven: 7/5, 4/6, 10/6

Finale:

Lešina Jure/Todorić Ante – Garac Marijan/Šelaj Željko: 6/0, 6/4

Lovro Mikulić dodjelio je diplome polufinalistima i pehare za prvo i drugo mjesto. Nakon dodjele nagrada poslužena je večera uz kapljicu razgovora i komentara odigranih mečeva u veseloj atmosferi. Posebnu pohvalu zaslužio je Željko Šelaj koji je u polufinalu odigrao jedan od svojih najboljih mečeva, i tako se na njabolji način vratio u tenis, nakon zahtjevne operacije.

Ovaj turnir je organiziran tako da jednim dijelom bude i Humanitarni, ali prije početka turnira nismo imali osobu u potrebi, za koju bi prikupupljali sredstva. Međutim, kako je turnir išao prema završnici saznali smo za obitelj Šiljeg Vanje iz Ljubuškog koji ima sedmero djece, a od toga tri sina Marko, Ante i Karol boluju od distrofije mišića i sada su u invalidskim kolicima. Pokušat ćemo pokrenuti akciju da toj djeci i obitelji Šiljeg pomognemo na najbolji mogući način.

Grude-online.info