Gradonačelnik Miro Kraljević oduševljen i zahvalan Glazbenoj školi Široki Brijeg na sve do sada napravljenom

ŠIROKI BRIJEG – Gradonačelnik Miro Kraljević i predsjednik Gradskog vijeća Vinko Topić, povodom uspješnih nastupa i postignutih rezultata Glazbene škole Široki Brijeg na federalnom natjecanju održanom u Livnu i međunarodnom natjecanju održanom u Splitu, primili su ravnateljicu Glazbene škole Široki Brijeg Tonćiku Kolobarić i profesore.

„Čestitam na rezultatima koje ste ostvarili na federalnom i međunarodnom natjecanju s čime na najbolji mogući način promovirate Glazbenu školu, a samim imenom škole i naš grad, te vas molim da čestitke prenesete i vašim učenicima“, rekao je gradonačelnik Kraljević pritom izrazivši zadovoljstvo i zahvalu za tradicionalni koncert Glazbene škole koji je održan prošli tjedan u sklopu tradicionalne manifestacije ‘Svibanjska sjećanja’. „I ubuduće možete računati na našu potporu jer vi to uistinu zaslužujete“, zaključio je gradonačelnik Kraljević.

„Ovo je samo nastavak kontinuiranog rada Glazbene škole odnosno profesora s našim učenicima, a kao nagrada stigli su odlični rezultati. Velika zasluga pripada profesorima, ali bez vaše i potpore roditelja teško bi došli do ovih rezultata. Stoga u svoje osobno ime, u ime mojih kolega profesora, naših učenika i roditelja zahvaljujemo vam na potpori i razumijevanju“, rekla je ravnateljica Tonćika Kolobarić izrazivši nadu u daljnju uspješnu suradnju, priopćeno je iz Ureda gradonačelnika Širokog Brijeg.

SirokiBrijeg.info