FOTO: U Posušju održano polaganje za taekwondo crne pojaseve

POSUŠJE – U ponedijeljak 29. Veljače 2016 godine u Posušju održalo se polaganje za taekwondo crne pojaseve. Domaćin polganja bio je taekwondo klub „Poskok“ iz Posušja a ispitivač je bio GM nositelj crnog pojasa 7. DAN u taekwondou, i ovlašteni ispitivač g. Zejd Dukmenić iz Sarajeva.

Na polaganju koje je započelo u 13.00 sati okupilo se 14 kandidata iz četiri hercegovačka kluba. Tri kandidata su polagali za 1. Pom, pet kandidata za 1. Dan, 3 kandidata za 2. Dan i 3 kandidata za 3. Dan. Svi kandidati su zadovoljili i položili za viša majstorska zvanja.

Iz taekwondo kluba „Poskok“ iz Posušja nastupilo je 8 kandidata. Za crni pojas 1. dan položili su Lucija Bašić, Ivona Galić, Marin Begić, Karlo Galić i Kristian Miličević. Za 2. Dan je položio Antonio Jažo a za 3. Dan Danijel Boban i Petar Boban.

tkdcpp 01032016 2

Iz taekwondo kluba „Magone“ iz Livna nastupila su četiri kandidata i položili su za 1. Pom Anđela Grgić i Josip Kovačić, za 2. Dan Ivana Džeko i za 3. Dan Robert Čeko.

Iz taekwondo kluba „Čapljina“ Željko Vego je položio za 2. Dan a iz taekwondo kluba „Koryo“ iz Tomislavgrada Slavica Letica položila je za 1. Pom.

Ovo je bilo prvo polaganje crnih pojaseva koje se održalo u Posušju. U proteklih 13 godina od osnutka taekwondo kluba „Poskok“ 15 posušana je položilo za crne pojaseve. Nakon ovog uspješno obavljenog polaganja tri člana imaju 3. Dan, tri člana imaju 2. Dan, osam članova 1. Dan i jedan član 1. Pom.

SirokiBrijeg.info