FOTO: TKD “Poskok” organizirao zajedničko druženje trenera, djece, roditelja…

POSUŠJE – Taekwondo klub „Poskok“ iz Posušja drugu godinu za redom organizira jednodnevno klupsko druženje trenera, djece, roditelja, prijatelja i sponzora kluba.

Na ovom druženju koje se održalo u subotu 02.07.2016. godine okupilo se više od 150 osoba koje su se u prekrasnom kulturno sportskom centru „Suveznici“ u posuškom selu Rastovača družili uz roštilj i razne sportske i zabavne igre.

dpk472016 3

Ove godine Klub je u sklopu ovog druženja organizirao „1.Klupske ljetne igre“ za najmlađe članove koji su se natjecali u brzini, spretnosti i preciznosti. Na kraju su svi nagrađeni zasluženim medaljama a tokom natjecanja pratio ih je gromoglasni pljesak i navijanje njihovih starijih kolega i prijatelja, roditelja, baka itd.

Nakon toga je upriličena dodjela diploma za položene učeničke pojaseve te su poklonima nagrađeni oni koji su bili najbolji na polaganjima. Osim redovitih članova na „klupskoj roštiljadi“ i ove godine su sudjelovali počasni članovi kluba iz Udruge osoba sa invaliditetom Općine Posušje.

Na radost i zadovoljstvo svih prisutnih druženje se nastavilo do zalaska sunca. Za uspjeh ovog kao i svih dosadašnjih projekata osim uprave i klupskih trenera zaslužni su članovi kluba i njihovi roditelji te sponzori.

SirokiBrijeg.info