FOTO: Održana tribina ”Rodna revolucija i novo poganstvo” i predstavljanje knjige ”Bogoubojstvo Zapada”

U srijedu navečer je u Narodnoj knjižnici u Širokom Brijegu u organizaciji Matice hrvatske Široki Brijeg održana tribina ”Rodna revolucija i novo poganstvo” i predstavljanje knjige ”Bogoubojstvo Zapada” autora Zorana Vukmana

Radi se o knjizi koja šokira svojim uvidima o zapadnoj civilizaciji nakon “smrti Boga” i bavi se kritikom rodne ideologije na do sada neviđen način, kroz popularnu filozofiju i esejistiku koja vas od početka do kraja vodi kroz jedan duhovni triler i dekodiranje gender koda kao jedne od najveće prijevare u povijesti čovječanstva!

Ovu tribinu su predvodili fra Miljenko Stojić, autor knjige Zoran Vukman te Gojko Jelić ispred Ogranka Matice hrvatske Široki Brijeg.

Je li rodna ideologija jedan od znakova sutona naše civilizacije? Odgovor možete potražiti u knjizi koja dekodira gender mit u njegovoj skrivenoj simbolici koja krivotvori ne samo ishodišta ljudske naravi i tradicije, nego i izokreće prastaru biblijsku simboliku i izravno se suprotstavlja konceptu judeokršćanskoga Boga.

SirokiBrijeg.info