Udruga mladih „Agape“ pobrinula se da i ove godine u gradski park privuče veliki broj Ljubušaka, kako bi, uz svirku uživo, ispratili još jedno ljeto. Za dobru atmosferu, naime, pobrinuo se „Pacific Bullets“, cover bend iz Zadra čiji se repertoar bazira na rockabilly i rock ‘n’ roll klasicima izvođača kao što su: Elvis Presley, The Beatles, Johnny Cash, Roy Orbison, Buddy Holly…

Uz glazbu i ugodno druženje pod zvjezdanim nebom, za posjetitelje je bio pripremljen i roštilj uz piće, zbog čega se može reći da je pozdrav ljetu upućen sa stilom.

Organizatori su itekako zadovoljni provedbom ovogodišnje manifestacije, samo jedne u nizu, budući da već krajem ljeta startaju pripreme za humanitarnu akciju „Reakcija“ i sajam povodom božićnih blagdana, s ciljem prikupljanja pomoći najpotrebnijima u općini Ljubuški.

“Ljeta nam dolaze sve bolja i bolja jer u stilu pozdravljamo stara”

Hvala svima koji su ispratili ljeto 2017 uz Udruga…

Posted by Udruga mladih Agape on 27. kolovoza 2017

Podsjetimo, krajem lipnja Agapeovci su organizirali i manifestaciju „Glazbeni vremeplov“, kako bi se uz svoje sugrađane prisjetili najvećih glazbenih hitova svih vremena iz različitih glazbenih dekada. Srpanj je pak bio rezerviran za monodramu „Obrana Sokratova“, a koju je izveo mostarski glumac Šerif Aljić.

Dnevni list