Dva zlata i broncu za TKD Poskok na turniru u Kninu

U subotu 18.2.2016 u Kninu održao se međunarodni taekwondo turnir Knin open 2016 na kojem je nastupilo više od 600 natjecatelja iz nekoliko zemalja.

Taekwondo klub Poskok iz Posušja predstavljala su tri natjecatelja u uzrastu kadeta do do crvenog pojasa (B) gdje su se u jako dobroj konkurenciji izborili za dva zlata i broncu. Zlato su osvojili Antonio Bešlić i Ilija Jukić a broncu Patrik Tokić. Antonio je bio najbolji kadet u svojoj konkurenciji gdje su poskoci takodjer zauzeli ekipno prvo mjesto.

Na ovo natjecanje poskoke je vodio trener Marin Begić i predsjednik skupštine kluba Andrija Jukić.

“Naši natjecatelji su još uvjek u fazi priprema za nadolazeća natjecanja a na ovaj turnir smo poslali trenutno najspremnije što su oni i dokazali svojim rezultatima. Također odličan posao odradjuje i naš tim pomoćnih trenera kao i uprava kluba. Ove nas sezone očekuje jako puno nastupa ali nažalost zbog tehničkih problema oko Gal licence nećemo nastupiti na Slovenia open sljedeći vikend. U klubu trenira oko 120 članova a njih nešto više od 70 natjecati će se u ovoj sezoni”, kazao je predsjednik kluba Petar Boban.

SirokiBrijeg.info