Domaća ekipa trijumfirala na Prvom “Pub kvizu” općeg znanja u Širokom Brijegu, nastavak u petak …

ŠIROKI BRIJEG – “Central Pub” u središtu Širokog Brijega (na Trgu kod Križa) proteklog je vikenda bio poprištem Prvog “Pub kviza” općeg znanja u ovom gradu. Pobijedila je domaća ekipa “Team Široki” sa 25 osvojenih bodova, odnosno sa 62% ponuđenih točnih odgovora.

Organizatori ovog zanimljivog natjecanja ističu kako će se kviz održavati sve do mjeseca lipnja kada je predviđena finalna večer.

Drugo kolo je zakazano za petak, 31. ožujka, s početkom u 21 sat, a uplata po ekipi iznosi 20 KM. Prvoplasirana ekipa biva nagrađena prikupljenim sredstvima od svih uplata, dok prigodne nagrade (hrana i piće) očekuju i drugoplasiranu, te trećeplasiranu ekipu.

Zbog veličine samog prostora organizatori će prakticirati da u pojedinom kolu sudjeluje 9-11 ekipa pošto prijave pristižu i iz drugih mjesta, pa je i u ovom prvom kolu sudjelovala nekolicina ekipa van Širokog Brijega.

Kviz je dakako općeg znanja, raspoređen u četiri četvrtine sa po 10 pitanja i ako je suditi po ovom uvodnom natjecanju i nadalje možemo očekivati veliku zainteresiranost samih sudionika, pa ukoliko se želite prijaviti sve dodatne informacije možete doznati putem kontakt broja: 063/190-070.

SirokiBrijeg.info