Hrvatski cheerleading klub Široki plasirao se u polufinale Hrvatskog Supertalenta. Jučer ih je u Zagrebu dočekao GNK Dinamo sa kojim je ovaj cheerleading klub iz Širokog Brijega već ranije surađivao za utakmice Lige prvaka. 19 članova uz pratnju roditelja posjetilo je stadion na Maksimiru gdje su se prvo slikali sa igračima, a potom sa vodičem iz GNK Dinamo obišli cijeli stadion, svlačionice igrača, hotel Dinamo, mix zonu itd. Članovi kluba najviše su oduševljeni upoznavanjem Filipa Benkovića i Nikole Moro koji su imali veliko strpljenje za bezbroj fotografija i autograma.

Hrvatski cheerleading klub Široki 19.11.2017. nastupa u polufinalu Hrvatskog Supertalenta, a za prolazak dalje potrebna im je pomoć publike koja ih može svojim glasovima poslati u finale. Nažalost iz Hercegovine nije omogućeno glasanje, ali tko god ima Hrvatsku karticu može glasati kao i oni koji su u Hrvatskoj mogu ih podržati svojim pozivom ili sms porukom. Broj za glasanje biti će ispisan na ekranu kroz cijelu emisiju koja ide uživo u nedjelju od 20h na Novoj Tv.

Velika je čast od toliko prijavljenih ući u prvih 60. Jako puno smo radili dva mjeseca za polufinale i nadamo se da ćemo još jednom u najljepšem svjetlu predstaviti kako naš klub, tako i naš grad Široki Brijeg te Zapadnohercegovačku Županiju. Ovim putem se zahvaljujemo svima koji su nam omogućili odlazak na polufinale u Zagreb u prvom redu gradonačelniku Miri Kraljeviću, Leda d.o.o, Stolarija Zovko, poručila je iz Zagreba Nikolina Čolak glavna trenerica.

SirokiBrijeg.info