Home Kultura Glazba Ako bude sve po redu, biti će i održavanja Ljubuškog kulturnog ljeta i događanja vezanih kulturu

Ako bude sve po redu, biti će i održavanja Ljubuškog kulturnog ljeta i događanja vezanih kulturu

0
Ako bude sve po redu, biti će i održavanja Ljubuškog kulturnog ljeta i događanja vezanih kulturu

Na 39. sjednici Gradskog vijeća gradonačelnik Nevenko Barbarić odgovorio je na pitanje vezano oko održavanja Ljubuškog kulturnog ljeta i organizaciju događanja vezanih kulturu.

„Mi smo lagano počeli pripreme za održavanje Ljubuškog ljeta kojeg sigurno neće biti u punom kapacitetu“, kazao je gradonačelnik uz napomenu da će o održavanju događaja ovisiti epidemiološka situacija te ako bude povoljna i ako bude onako kako očekujemo ove godine ćemo imati kulturne događaje u sklopu manifestacije Ljubuško ljeto.

Dječji festival krajem kolovoza

„Pripreme nas ne koštaju, tako da mi sve pripremamo i smatramo da ćemo do početka lipnja obaviti kvalitetne pripreme . Nećemo otkazati Dječji festival „Na jedrima glazbe 2020.“, nego ćemo ga pomjeriti za kraj kolovoza. Plan je održati ga negdje do početka školske godine da se ne prekida tradicija. Razlog odgađanja je jer u ovoj epidemiji djeca nisu mogla raditi i pripremati se. Osim Dječjeg festivala ima još planiranih aktivnosti tako da se nadam da ćemo kroz ljeto imati kulturnih sadržaja“, zaključio je gradonačelnik Barbarić.

LjPortal.com