Home Sport Ostali sportovi 3 medalje za Taekwondo klub „Široki Brijeg“, Luka Zeljko najbolji kadet turnira

3 medalje za Taekwondo klub „Široki Brijeg“, Luka Zeljko najbolji kadet turnira

0
3 medalje za Taekwondo klub „Široki Brijeg“, Luka Zeljko najbolji kadet turnira

U subotu su članovi Taekwondo kluba „Široki Brijeg“ nastupili na taekwondo turniru u Zenici pod nazivom „Najbolji od najboljih 2017.“, na kojem je sudjelovalo 360 natjecatelja. 3 natjecatelja su predstavljala Široki Brijeg i svi su okitili medaljama.

Luka Zeljko je osvojio zlatnu medalju. Pokazao je veliku nadmoć nad protivnicima u svojoj kategoriji i pored zlatne medalje zasluženo je proglašen i najboljim kadetom turnira.

Mateo Zeljko se izborio za srebro, dok se Tvrtko Jelić okitio brončanom medaljom.

„Članovi našeg kluba ne propuštaju nijedan trening, a na treningu se maksimalno trude, tako da ni rezultat na ovom turniru nije izostao. Njih trojica su pokazala veliki napredak, a posebno mi je drago što je Luka proglašen najboljim kadetom turnira. Sve troškove turnira (prevoz i kotizaciju) podmirio je klub, i na taj način a i uz kvalitetnu opremu i treninge želimo našim članovima osigurati najbolje uvjete treniranja.“ rekla je trenerica Klaudia Marić.

Podsjetimo da su u prvoj sezoni treniranja već bile osvojene 3 medalje, i to su bile prve medalje u taekwondo-u za Široki Brijeg (Tvrtko Jelić srebro u Tomislavgradu, Leon Lovrić bronca u Karlovcu i Mateo Zeljko bronca u Mostaru).

SirokiBrijeg.info