3 člana Taekwondo kluba Široki Brijeg će nastupiti na Mostar Open 2016.

Taekwondo klub Široki Brijeg već aktivno radi mjesec dana s 2 termina tjedno, i to ponedjeljkom u teretani Gagro, Borak i srijedom u dvorani 2. Osnovne škole od 17:30 do 18:30. Trenerica Taekwondo kluba Široki Brijeg, Klaudia Marić, vodi i Taekwondo klub Cro Star Mostar, koji postoji već 14 godina i koji okuplja oko 150 članova.

Mostarski taekwondo klub Cro Star u subotu 5.11.2016. organizira 8. Mostar Open, veliki međunarodni taekwondo turnir, koji je ujedno i najveći taekwondo turnir u BiH. Turnir će se održati u Mostaru u dvorani na Bijelom brijegu s početkom u 9 sati, kada će uslijediti kratka ceremonija otvaranja s uzvanicima iz Grada Mostara, Sportskog saveza Grada Mostara i Taekwondo Saveza BiH. Očekuje se oko 600 natjecatelja iz 6 zemalja.

Na ovom turniru će biti zastupljene 3 discipline: borbe, forme i kick. Kick je oblik natjecanja namjenjen za početnike, pa će na Mostar Open-u u subotu nastupiti i 3 najmlađa člana Taekwondo kluba Široki Brijeg. Ostali članovi po svom godištu ne mogu nastupiti na kicku, a za borbe još nisu spremni. No, imat će mogućnost uživo pogledati vrlo atraktivne taekwondo borbe.

SirokiBrijeg.info