10 alata koji će vam pomoći da pojednostavite poslovanje

Ovi alati pomoći će vam da pojednostavite poslovanje i podignete ga na višu razinu.

Svaki poduzetnik ima jedinstveni skup vještina koje mu pomažu u poslovanju. No, ponekad je uz stručnost i znanje potrebna pomoć tehnologije. Donosimo 10 najbolje ocijenjenih alata koji pomažu u pojednostavljivanju poslovanja.

Invoice Crowd

Invoice Crowd je program elektroničkog izdavanja računa namijenjen malim i srednjim poduzećima kako bi bolje upravljali računima i financijama. Možete kreirati ponude, optimizirati račune i automatski obraditi sigurna plaćanja. Na Product Huntu ima ocjenu proizvoda 5/5.

VidToon

Potražnja video marketinga je veća nego ikad prije. Da biste poboljšali svoj video sadržaj ne trebate nabaviti cijeli produkcijski set. VidToon je pojednostavljen alat za animaciju uz kojeg će vaš video materijal biti lijep i zabavan i gotov u samo nekoliko minuta.

DottedSign

Uz DottedSign moći ćete brzo i sigurno dobiti pravno obvezujuće e-potpise i smanjiti gomile tiskanih kopija i papira. DottedSign olakšava kupoprodajne ugovore, ugovore o zakupu i sl.

Taskolly Project Manager

Taskolly olakšava upravljanje projektima i zadacima. Možete planirati projekte s mnoštvom vizualno privlačnih i lako dostupnih kolaboracijskih alata. Osim toga, omogućuje vam planiranje i strukturiranje projekata, praćenje njihovog napretka i komunikaciju s timom.

Sparkle Pro

Ne morate zapošljavati web dizajnera za izradu vaše web stranice. Sparkle Pro olakšava stvaranje vizualno primamljivih, SEO-optimiziranih i visoko učinkovitih web stranica.

StartHost

Pokretanje web stranice je jedna stvar, a hosting jedna sasvim druga. StartHost nudi neograničen SSD hosting za Linux, Windows ili WordPress po povoljnoj cijeni. Dobivate i besplatne SSL certifikate kako biste svoj web učinili sigurnijim i pouzdanijim.

Craftsman Creative

Ponekad vam je potreban svjež pogled na vaše poslovanje. Craftsman Creative nudi vam pristup predavanjima o promjeni načina razmišljanja i razvoju kreativnih vještina koje vam može pomoći da vodite posao s novom energijom.

Feedbackly

Svakom biznisu su potrebne povratne informacije kupaca kako bi se poboljšale usluge i proizvodi. Uz Feedbackly ćete to obavljati lako. Ovaj sveobuhvatni alat za povratne informacije omogućuje vam korištenje anketa, pregleda i alata za generiranje potencijalnih kupaca i poboljšanje proizvoda. Sve te povratne informacije mogu vam pomoći u razvoju.

Averox Business Management Solutions

Ako u svom poslovanju imate puno problema koje trebate riješiti, upoznajte se s Averox Business Management Solutions. Ovaj sveobuhvatni paket nudi vam mnoštvo integriranih aplikacija koje pomažu razvoju vašeg biznisa uključujući CRM, knjigovodstveni i računovodstveni softver, softver za e-potpise, upravljanje kontaktima, dijeljenje dokumenata i još mnogo toga.

Zuitte 50+

Zuitte je još jedan vrhunski paket alata koji nudi više od 50 alata za pokretanje vaše tvrtke. Bez obzira želite li napraviti SEO analizu, automatizirati marketing na društvenim mrežama, izgraditi Messenger Botove ili nešto drugo, Zuitte vam drži leđa. Ono što je nekad zahtijevalo više različitih aplikacija i pretplata sada se nalazi u samo jednom paketu.

PoslovniPuls.com