U organizaciji Vijeća mladih općine Posušje sinoć je završio prvi turnir u uličnom nogometu „Posušje 2017“. Tijekom subote i nedjelje 22 ekipe natjecale se za titulu najbolje u uličnom nogometu. Turnir se igrao prema knock out sustavu, tako da je nedjelja bila predviđena za samu završnicu turnira.

Četvrtfinale:

19:00 Talasike – Polog 2 : 2 (2 : 3) nakon izvođenja kaznenih udaraca
19:30 Mladi Krompir -Autoprsonica i tepih servis Domo 5 : 6
20:00 Epsilon -Grubine 3 : 4
20:30 Ivo Karlović – Joga Bonito 3 : 6

Polufinale:

21:00 Polog-Autopraonica i tepih servis Domo 6 : 6 (7 : 6) nakon izvođenja kaznenih udaraca
21:30 Joga Bonito – Grubine nakon kaznenih udaraca 6 : 6 (6 : 7) nakon izvođenja kaznenih udaraca
22:30 Utakmica za 3. mjesto: Autopraonica i tepih servis Domo – Joga Bonito 1 : 2
23:00 FINALE: Grubine-Polog 7 : 2

Nakon finalne utakmice uslijedila je dodjela nagrada.

Najbolji strijelac je Ivan Crnac iz ekipe Joga Bonito, a nagradu je uručio Tomisalv Jukić, tajnik Vijeća mladih općine Posušje.

Najbolji igrač turnira je Vjeko Jonjić iz ekipe Grubine, a nagradu je uručio Jure Begić, dopredsjednik Vijeća mladih Županije Zapadnohercegovačke.

Pehar i novčanu nagradu u iznosu 100 KM za treće mjesto ekipi Joga Bonito uručio je Mate Lončar, predsjednik Vijeća mladih Federacije BiH. Drugo mjesto osvojila je ekipa Pologa, a pehar i novčanu nagradu od 200 KM uručila je Anamarija Čolić, predsjednica Vijeća mladih općine Posušje.

Pobjednicima turnira, ekipi Grubine pehar i novčanu nagradu od 500 KM uručio je Tin Šušnjar, predsjednik skupštine Vijeća mladih općine Posušje, ujedno i koordinator uličnog turnira Posušje 2017.

Ovim putem zahvaljujemo se svim sudionicima turnira, sucima, delegatima, komentatoru i svim posjetiteljima, a na poseban način hvala sponzorima turnira „Ulični nogomet Posušje 2017“ koji su dali potporu da se ova manifestacija izvede na najbolji mogući način, priopćeno je iz Vijeća mladih općine Posušje.

SirokiBrijeg.info