Udruga PRAVI PUT, organizira dvije zasebne edukacije u Grudama, Širokom Brijegu i Posušju

Udruga PRAVI PUT, organizira dvije zasebne edukacije u Grudama, Širokom Brijegu i Posušju i to:

1.KAKO PRONAĆI POSAO TIJEKOM KRIZE COVIDA 19?

2.PSIHOLOŠKO EDUKATIVNA RADIONICA- Na temu “Mentalno zdravlje mladih”

Ulaz za ove Edukacije je BESPLATAN.

Pandemija COVID-19 utjecala je na naš život u mjerilu koji većina nas nikada prije nije doživjela. Ali kako se prilagođavamo ovom novom načinu života, postoje sve vrste prepreka s kojima se moramo suočiti. Jedan od takvih izazova je kako dobiti posao u novoj normalnoj situaciji.

U Velikoj Britaniji je shema otpuštanja mnogim ljudima dala malo prostora za disanje. Međutim, stope nezaposlenosti također su porasle, što znači da će mnogi drugi tražiti posao. No, stvari su se možda malo promijenile u načinu na koji rade prijave za posao i zapošljavanje, barem zasad. Imajući to na umu, gledamo neke korake koje možete poduzeti kada tražite novi posao. Što je sa našom državom?

Globalna ekonomija trpi najgore pogođene ljude, a ljudi gube posao alarmantnom brzinom.

Međutim, u ovim vremenima nevolje, kroz ovu edukaciju predavači će vas voditi ćemo vas kroz različite načine, izvore, mogućnosti i drugo.

a kroz drugu edukaciju “Sve više mladih pokazuje simptome psiholoških poremećaja poput anksioznosti i depresije što bi u startu valjalo stručno rješavati, pričati će dr.sc. Zoran Kavedžić koji je doktor znanosti teologije, komunikacije završio u Americi sa više od 20-ak godina radnog iskustva u ovoj oblasti.

Molimo goste da se pridržavaju navedenih epidemiološki mjera (nošenje maske, socijalna distanca i drugo), jer u protivnom niti organizator, ni mjesto edukacije ne snose posljedice neodgovornosti.

O lokaciji, vremenu, i početku ovih edukacija bit ćete obaviješteni na vrijeme.

Prijavite se možete putem obrasca:

https://forms.gle/eKA9DaQCUmhn5cDS6

Radujemo se susretu!