U Posušju održana lovačka večer Lovačke udruge “Milan Mikulić-Bikan” Vir

POSUŠJE – U svadbenom salonu “Viktorija” u Posušju na lovačkoj večeri okupilo se preko 400 lovaca, što domaćih, što iz susjednih lovačkih društava, te veliki broj lovaca iz susjedne Dalmacije.

Lovce je zabavljala grupa Mokarski tamburaši iz Širokog Brijega uz voditeljicu Mariju Budimir. Uz dobro lovačko druženje, večeru i piće podijelilo se dosta bogatih nagrada: 6 lovačkih pušaka, aparat za praćenje pasa (gps) i 98 ostalih vrijednih nagrada.

Uz pozdravni govor predsjednika L.U. Fidela Koštre i zahvalu svim sponzorima ove večere, obratio se i predsjednik Općonskog vijeća gosp. Ivan Lončar koji je poželio dobrodošlicu svim lovcima i gostima i obećao da će općina i dalje biti sponzor pri ovakvim prigodama.

Nakon gosp. Lončara obratili su se gosp. Slavko Marin , predsjednik Lovačkog saveza H-B, zatim gosp. Perica Jukić predsjednik Kinološkog saveza H-B.

Molitvu i blagoslov prije večere predvodio je don Ilija Drmić, župnik župe Vir. Ovoj svečanoj večeri prisustovao je i načelnik općine Posušje gdin. Branko Bago.

Predsjednik i ujedno domaćin ove nezaboravne večeri Fidel Koštro ODUŠEVIO SVE LOVCE I GOSTE otpjevavši nekoliko pjesama , čime je zadobio veliki pljesak svih prisutnih, te dobio epitet najveselijeg domaćina.

Posusje.net