Na prilijepom stadionu Mokri dolac, odigran je turnir nogometnih veterana pod nazivom „ Miljenko Nenadić i Ivica Miloš“ Posušje 2017 god.

Ovaj turnir tradicionalno se održava već desetak i više godina u Posušju, a od ove godine nosi naziv po dvojici legendarnih igrača Nk Posušja, Miljenku Nenadiću – koji je tragično stradao u prošlom domovinskom ratu, i Ivici Milošu koji je preminuo nakon jedne od utakmica ovoga kluba.

Prije samog početka, sudionici turnira i izaslanici klubova posjetili su njihova groblja, gdje su uz prigodnu molitvu odali im počast i položili cvijeće na grob ovih pokojnih nogometaša.

Na ovogodišnjem turniru sudjelovale su četiri ekipe iz raznih krajeva hrvatske, i to; Nk Orebić – Pelješac, Nk Romantičari iz Koprivnice, Nk Mladost iz Prološca i domaćin veterani HŠK Posušje.

Po lijepom i sunčanom vremenu – kojega su kratkotrajna kišica i lagani vjetrić pretvorili u ugodni nogometni događaj i u pravu sportsku čaroliju – smjenjivale su se ekipe i utakmice na posuškom zelenom dragulju.

Posusje.net