Nogometaši Posušja s optimizmom iščekuju nedjeljni derbi na čitlučkim Barama i gromoglasnu podršku navijača

Odavno se ovako nije pričalo o nogometu u malom gradu u Zapadnohercegovačkoj županiji.

Nogomet ponovno živi tamo gdje mu je i mjesto u Posušju!

Pobjede, atmosfera, navijački dekor sve to krasi stranice medija posljednjih tjedana i mjeseci.

Jesenski prvak HŠK Posušje je postalo nakon dvanaest odigranih kola i uspjelo svom gradu ponovno vratiti vjeru u klub i plavo-bijelu boju. Utakmica u nedjelju za neke znači samo običnih devedeset minuta, a za Posušje znači i više od utakmice jer se na tribine vraćaju oni koji su svojim pritiskom vratili upravu i vjeru u klub.

Šef stručnog stožera Leo Slišković sa velikim optimizmom iščekuje nedjeljni derbi na čitlučkim Barama i želi zahvaliti Poskocima na povratku. Na drugoj strani nas čeka stari i opasni rival sa juga Hercegovine i nekadašnji prvak BiH, Brotnjo iz Čitluka. Na dvije strane naći će se dva stara znanca Nikola Juričić i Leo Slišković. Slišković ima veliku prednost nad Brotnjom od devet bodova i eventualnom pobjedom u Čitluku Posušje bi Čitlučane gurnulo u donji dom tablice.

Navijačka atmosfera će biti odlična, jer Poskoci najavljuju veliku proslavu i prekrasan dekor na tribinama stadiona koji je za mnoge klubove krajem devedesetih bio ne osvojiva tvrđava.

U momčad Posušja nakon pauze vraća se prvi topnik lige i kluba Dominik Begić koji je obećao razveseliti svoje pristaše i dostojno proslaviti uspješno kraj ove polusezone.

Plavo-bijeli su u nizu od sedam utakmica bez poraza, a vratar Marko Galić već 270.min nije vadio loptu iz mreže. Bit će uzbudljivo, a navijački autobus iz Posušja kreće točno u podne sa gradskog stadiona. Navijači će ispratiti igrače pjesmom onda će automobili i autobus krenuti put čitlučkih Bara. Iz KN Poskoci Posušje su priopćili, da sve njihove obavijesti oko puta i ostala događanja pratite putem službenog instagram profila Poskoci Posušje. Utakmica se igra u nedjelju 12.11.2017 u 13:30h na stadionu Bare u Čitluku!

Klub će putem službene fb stranice u nedjelju osigurati live promjene rezultata i mnogo prekrasnih slika, nadamo se sa ispunjenih tribina.

SirokiBrijeg.info