NAJAVA: Predstavljanje zbirke pjesama fra Mladena Rozića u Širokom Brijegu

Ogranak Matice hrvatske Široki Brijeg nakon uspješnog predstavljanja stihozbirki fra Mladena Rozića u Dubrovniku poziva vas na novi susret s pjesnikom.

Promocija pete stihozbirke „Na putu za Gdje“ održat će se 7. prosinca (četvrtak) 2017. u Narodnoj knjižnici Široki Brijeg s početkom u 19,30 sati.

U programu sudjeluju: autor fra Mladen Rozić, ocjenjivači zbirke don Ilija Drmić i fra Ante Marić. Moderatorica predstavljanja je Mirela Lovrić.

U glazbenom dijelu programa nastupit će Drago i Tomislav Soldo koji će premijerno izvesti nekoliko pjesama napisanih na fra Mladenove stihove.

Fra Ante Marić čitajući novu stihozbirku fra Mladena Rozića zaključuje:

„Pjesnik fra Mladen Rozić, susreće život iz najbliže blizine. I to složi u svoju misao, u svoj misaoni stih. Stane životu sučelice i gleda mu u oči. I kuša odgonetnuti njegove zagonetke.

U ovoj najnovijoj, petoj po redu, u kratkom vremenu, zbirci svojih pjesma postavlja životu egzistencijalna pitanja. Kako je dobrih misli i dobrih sjećanja u ovoj zbirci. I kako će nas, čitamo li ih ozbiljno, onako kako su napisane, ove pjesme uozbiljiti, upaliti alarm u razumu i dušu – glavi i srcu!

SirokiBrijeg.info