Ljuti Dolac, Crne Lokve i Dobrkovići tri su nova sudionika četvrtzavršnice Lige mjesnih zajednica Širokog Brijega

Posebno impresivan nastup imali su Dobrkovići i pobjedom 7:3 nad Biogracima izborili su plasman među osam najboljih. Podsjetimo, Dobrkovići su u natjecanje ušli sa dva poraza, ali su zatim zabilježili tri uzastopna trijumfa, njihova forma je očigledno u uzlaznoj putanji i u nastavku natjecanja bez sumnje mogu jako daleko.

Prvi susret večeri igrali su Ljuti Dolac i Izbično, a Ljutodočani su opravdali ulogu favorita i pobijedili sa 2:1, premda sve čestitke, kako za ovu utakmicu tako i općenito svoj nastup u ovogodišnjoj ligi, zaslužuje i ekipa Izbična.

Crne Lokve i Mokro su odigrali jednu odličnu i na kraju dramatičnu utakmicu, pa su pobjednika odlučivali šesterci gdje su Crnolokvani bili prisebniji i slavili s ukupnih 8:6, pa će i njih širokobriješka publika gledati u četvrtfinalu “Lige sela”, a što je i više nego zasluženo, jer nakon impresivnih nastupa u skupnom dijelu natjecanja Crnolokvani jesu odigrali jednu malo lošiju utakmicu, ali uz katkad potrebnu dozu sreće ipak zasluženo su prošli dalje.

Liga MZ – osmina finala

Petak, 28. srpnja:

Ljuti Dolac – Izbično 2:1
Crne Lokve – Mokro 3:3 (8:6)
Biograci – Dobrkovići 3:7

Ponedjeljak, 31. srpnja:

21.00: Lijeva obala – Ljubotići
22.00: Kočerin – Rasno

Jabuka.tv