Home Sport Nogomet “Korona natrala” NK Široki Brijeg da uvidi kako se može okrenuti novoj sezoni sa svojim omladinskim kadrom!

“Korona natrala” NK Široki Brijeg da uvidi kako se može okrenuti novoj sezoni sa svojim omladinskim kadrom!

0
“Korona natrala” NK Široki Brijeg da uvidi kako se može okrenuti novoj sezoni sa svojim omladinskim kadrom!

NK Široki Brijeg je objavio popis igrača na koje se za sada računa na početku priprema za novu sezonu.

Na popisu se nalaze 32 igrača, a među njima su svi igrači koji su pod ugovorom a priključeno je i nekoliko nadarenih mladića iz Škole nogometa.

Najmlađi igrač u kadru je Marko Soldo sa 16 godina, dok je najstariji kapetan Dino Ćorić s 30 godina.

Prosječna dob igrača je 22,25 godina.

Sigurno da će igrački kadar do kraja prijelaznog roka 2. listopada doživjeti još neke promjene nakon što se dogovore i određena pojačanja, no, opet s druge strane Širokobriježani imaju u kadru svojih domaćih igrača kao nitko ili malo tko drugi u cijeloj državi, barem kad je riječ o premijerligašima.

Pa obzira na kraju s kakvim rezultatom budu završili sezonu, ova karaktersitika kadra Širokog je za svaku pohvalu. A možda je to pravi put i za budućnost cijelog nogometa BiH, oslanjanje na vlastite snage, a ne dovođenje skupih “polovnjaka” iz susjedstva koji se uz loše prezentacije na terenu hvale kako im je primarni cilj novac.

Pogledajte popis igrača Širokog Brijega:

Vratari: Martin Zlomislić, Dario Miškić, Josip Pehar;

Obrana: Branimir Cipetić, Filip Brekalo, Vladimir Oršolić, Marko Jurić, Stjepan Radeljić, Branimir Vištica, Toni Nikić, Kristijan Medić, Josip Bešlić, Lovro Musa;

Vezni red: Ilija Mašić, Alen Jurilj, Mateo Marić, Mato Stanić, Bože Vukoja, Ivan Grgić, Zvonimir Begić, Ante Hrkać, Stanko Marić, Kristijan Sesar, Marko Pervan, Marko Soldo, Luka Knežević, Domagoj Marušić, Toni Jović, Dino Ćorić;

Napadači: Viktor Angelov, Stipe Jurić i Danijel Lukić;

Stručni stožer: Toni Karačić – trener, Jure Ivanković – pomoćni trener, Frano Hrkać – kondicijski trener i Nenad Džidić – trener vratara.

Jabuka.tv

LEAVE A REPLY Cancel reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Exit mobile version