ZIMSKI PRIJELAZNI ROK: Budimirova ekipa vijećnika iz Ljubuškog prešla u HDZ BiH

LJUBUŠKI – Priopćenjem se javnosti obratio vijećnik u OV Ljubuški Ivica Vizentaner. Vizentaner je u OV Ljubuški ušao na listi HSP BiH, potom je na općim izborima sudjelovao ispred Stranke pravde i povjerenja (SPP BiH), a njegov budući politički rad će biti u okvirima HDZ BiH. Odnedavno je uposlen u općinskom Javnom poduzeću Kulturno športski centar Ljubuški.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Stranka pravde i povjerenja, neposredno nakon održavanja Općih izbora 2014. godine, prestala je s aktivnim političkim djelovanjem, a budući da sam osobno, kao ujedno i vijećnik OV Ljubuški Igor Bradvica te značajan broj nadasve mladih osoba, voljan nastaviti aktivno političko djelovanje, doprinijeti poboljšanju uvjeta i kvalitete života na prostoru općine Ljubuški, u skladu s mogućnostima, znanjem i sposobnostima, dakle, raditi za opće dobro, što je zapravo veoma teško kao pojedinac, a znatno lakše kao član stranke, tj. zajednice ljudi koji imaju isti cilj – dobrobit svih, donijeli smo, stoga, odluku da ćemo ubuduće djelovati kao vijećnici i članovi Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine.

Svjesni smo činjenice da će naša odluka rezultirati pozitivnim i negativnim reakcijama. Međutim, svatko tko odluči ne biti pasivni promatrač, već angažirati se, izložiti se javnosti, osobno se zalagati za pozitivne promjene u društvu, neminovno je, na žalost, da bude podvrgnut kritici.

Međutim, navedeno nas, a uvjerenja sam svakog dobronamjernog i odlučnog pojedinca, neće pokolebati u radu za opće dobro. Ta nije se rodio tko je svakome ugodio.

Dakle, nastavljamo časno, pošteno, kvalitetno i odgovorno djelovati, kao vijećnici i članovi HDZ-a BiH, na dobrobit svih žitelja općine Ljubuški koji će to zasigurno prepoznati i kojima se ovom prigodom zahvaljujem na dosadašnjoj podršci, stoji u priopćenju Ivice Vizentanera.

SirokiBrijeg.info