U Širokom Brijegu održano potpisivanje peticije “Moje zdravlje nema roka” u ponedjeljak akcija u Grudama

Partnerstvo za zdravlje u suradnji sa CCI i ICVA realizira projekat već duže vrijeme pod nazivom “Moje zdravlje nema roka” u sklopu kojeg se sprovode akcije potpisivanja peticija građana u cilju ostvarivanja prava i ukidanja rokova na burzi za zapošljavanje koji uvjetuju zdravstveno osiguranje.

Grad Široki Brijeg također su dobili priliku za potpisivanje petice koja se održala ovog četvrtaka na središnjem gradskom trgu u Širokom Brijegu gdje ih se mnogo odazvalo i dalo podršku ovoj akciji, a već u ponedjeljak potpisivanje peticije dolazi u Grude u vremenu od 13-16 sati i nadamo se kako će građani Gruda također doći u što većem broju i na taj način svojim potpisom krenuti ka borbi za prava svakog čovjeka.

“Kampanja kroju sprovodimo već duže vrijeme u sklopu koje smo posjetili preko 50 gradova ima dobar odziv građana. Građani su svjesni ove problematike i rado žele biti dio procesa koji će regulirati njihova osnovna prava kao što je pravo zdravstvenu zaštitu. Drago nam je da je na red došao i Široki Brijeg, te smo uvjereni da će i građani biti jednako odlučni i spremni da podrže ovu aktivnost.” – kazao je za portal SirokiBrijeg.info Jasmin Nikšić, dipl.med.teh – suradnik u Partnerstvu za zdravlje nakon održane akcije.

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info