Završnica ovogodišnje Premijer lige BiH za rukometašice u Grudama će biti slavljeničkog karaktera. Ekipa HŽRK „Grude“ Grude će u utakmici protiv susjeda iz Ljubuškog, biti i službeno promovirana u novog/starog prvaka Bosne i Hercegovine. Ovim putem HŽRK Grude zahvaljuje ŽRK Izviđač Central osiguranje Ljubuški na pristanku da se utakmica odigra u petak.

Grudskim rukometašicama je ovo treći uzastopni naslov prvakinja države. I ovaj put naslov je osvojen uvjerljivo sa 11 bodova prednosti u odnosu na drugoporedanu ekipu i osiguran još u Tuzli u 19.kolu.

Utakmica u petak će biti prigoda za proslavu ovog velikog uspjeha grudskih rukometašica i grudskog, ali i hercegovačkog športa uopće. Zato će u dvorani Bili Brig u petak biti svečano ozračje koje će grudskim rukometnim kraljicama uljepšati i sjajne Grudske mažoretkinje koje su prošli tjedan u Grude donijele 7 odličja sa državnog prvenstva.

U petak će ekipi HŽRK Grude biti uručeni pokali prvakinja BiH i medalje za osvojen naslov, a samoj utakmici i promociji prvakinja će nazočiti i veliki broj sponzora, donatora, osoba iz javnog života te prijatelja i navijača kluba.

Inače će na ovoj posebnoj utakmici biti promovirani i novi dresovi prvakinja u kojima će nastupati i u petak ,ali i u idućoj sezoni.

Pokrovitelj promocije trostrukih rukometnih prvakinja Bosne i Hercegovine je Načelnik općine Grude, gospodin Ljubo Grizelj. Sponzor promocije je tvrtka Violeta d.o.o. Grude.

Grudske cure „kćeri bure“ pozivaju sve prijatelje športa da u petak u 18.00 sati dođu u gradsku športsku dvoranu Bili Brig i zajedno s njima proslave ovaj veliki športski uspjeh.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Spisak igračica HŽRK Grude (po brojevima dresa) koje su nastupale u sezoni 2016/2017:

1 Ana Križanac
2 Amanda Marić
3 Nikolina Čutura
4 Lara Šimić
5 Chiara Rimac
6 Ana Nikić
7 Ana Vrančić
8 Gabrijela Gudelj
9 Matea Bandić
10 Andrea Prusina
11 Martina Kraljević
12 Anđela Milas
13 Klara Mikulić
14 Anita Azinović
15 Martina Vukanović
15 Tina Bandić
16 Nikolina Brnada
17 Anđela Boras
19 Ana Kondža

SirokiBrijeg.info