RAZOTKRIVAMO MANIPULACIJU SA POPISOM ČLANOVA BIRAČKIH ODBORA U ŠIROKOM BRIJEGU

S obzirom na to kako je “predizborna šutanja”, i kako se sada nemaju pravo pravdati i tražiti rješenje kako da nam opravdaju prevaru koju su izvršile pojedine političke stranke, a koji se “natječu” za Gradsko vijeće Grada Širokog Brijega, slikovito Vam donosimo prikaz u koju je malverzaciju po svim dokazima upetljano Gradsko vijeće Grada Širokog Brijega na čelu s predsjednikom Matom Mikulićem koji je dozvolio svjesno ili nesvjesno ovu prevaru sa svojim potpisom za ove izbore, kao i još neke prije koje ćemo ostaviti za neki drugi puta, jer sada donosimo jednostavno pojašnjenje “mašinerije” za ove izbore!

Klasični primjer registracija političke stranke za izbore koje na popisu imaju više kandidata, nego što imaju glasača

Te iste stranke dobivaju određen broj mjesta u biračkim odborima, kao i mogućnost razmjene mjesta, zapravo prepuštanje svojih mjesta određenim već pripremljenim osobama koje će svjesno ili nesvjesno biti izigrane od “starih vukova” koje će voditi malverzacije na biračkim mjestima, a što ćete moći vidjeti u ponuđenoj dokumentaciji popisa kojega vam donosi portal SirokiBrijeg.info, kroz popis svih predsjednika i članova Biračkih odbora na području Grada Širokog Brijega

Za razliku od prvog popisa kojega ćete sada prvo pregledati, i gdje su mnogi išli na testiranje svoga znanja kako bi mogli biti članovi biračkih odbora, u drugom popisu moći ćete vidjeti drastičnu promjenu, gdje su zamijenjeni mnogi koji nisu uspješno položili taj ispit, isključivo iz oporbenih stranaka i koji su zamijenjeni par dana prije izbora već pripremljenim kadrovima koje je Gradsko izborno povjerenstvo osiguralo, a da mnogi nisu ni pristupili tom testiranju znanja, a osim toga uočit ćete sinove, kćeri i najužu obitelj pojedinih kandidata za vijeće Grada Širokog Brijega.

Rješenje BO Široki Brijeg 1 (PREUZMITE POPIS) ili pričekajte da se popis učita na portalu kako bi vidjeli bez preuzimanja)

Rjesenje-BO-Siroki-1

Nakon što ste pregledali prvi popis, donosimo konačan popis gdje je 60-ak osoba zamijenjeno sa već, kako smo kazali “pripremljenim kadrovima” za biračke odbore. Među njima se nalaze sinovi, kćeri i najuža obitelj.

Dobro pogledajte i procijenite:

Rješenje BO Široki Brijeg – ZAMJENE (PREUZMITE POPIS) ili pričekajte da se popis učita na portalu kako bi vidjeli bez preuzimanja)

Rjesenje-BO-Siroki-zamjena

Najnovije informacije koje smo dobili, neki neće imati ni zamjenike što su doznali danas tijekom dana. Znači po cijele dane će provesti na biralištu, što će priuštiti još problema.

Ovo sada što smo Vam prikazali je klasičan primjer “mašinerije”!

Radi ovoga i radi sebe, izađite na izbore u što većem broju, svaki glas je broj veći u postotku. Nemojte dozvoliti da 30% birača koji su izašli na izbore kroji sudbinu sviju nas!

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info