LJUDSKO BIĆE: Sjašite nam s grbače više sa svojim “dobronamjernim” savjetima o koroni!

Dakle, sjašite nam s grbače više sa svojim “dobronamjernim” savjetima o dezinfekciji očnih jabučica, šu.. i pi.. i pustite nas da živimo kako znamo i umijemo! Ništa dobro nam niste donijeli i napravili, niti vam je stalo do naroda! Sve ste opravdavali brigom za stare i nemoćne, kojima dozvoljavate da kopaju po kontejnerima da bi imali za kruh. Koji su popadali kao muhe u staračkim domovima, gdje nije bilo nikakve odgovornosti nikoga, jer je član stranke.

Žao mi je onih koji su nasjeli na vaše laži, poglavito mladih na kojima svijet ostaje, jer su tako jako zaprđeni i ne znaju prdnut bez roditelja. Napravili ste histeriju od bolesti kod koje je smrtnost manja bez cjepiva, od smrtnosti kod gripe uz cjepivo! Bolesti od koje nitko nije umro doma, od koje su umrli samo hospitalizirani, priključeni na respiratore, koji život znače.

Bolest, tako opasna, da ju je velika većina prehodala, ni ne znajući da su bili bolesni. Od koje su se mnogi izlječili bez ljekova. Koja je odnijela živote onih koji je nisu imali, ali im je uskraćena hitna pomoć zbog nje. Bolest, koja je razdvojila obitelji, kojom ste zabranili dodire, poljupce i zagrljaje, uništili svaku emociju u ljudima.

Djecu ste osudili na maske i rukavice, maske koje ne štite od ničega, samo pokazuju koliko smo poslušni, maske zbog kojih su umrla djeca u Kini. Bolest, koju je velika većina prehodala, da nije ni znala da je ima. Bolest, o kojoj ništa ne znate, ali znate da se vraća u jesen i znate da dolazi “spasonosno” cjepivo, koje proizvodi informatičar, koji na sav glas viče da nas ima previše i da će smanjit svjetsku populaciju cijepljenjem. Cjepivo, koje neće imat učinka na bolest, jer smo stekli imunitet. Od kojeg se samo možemo razboljeti ili umrijeti.

Bolest, koja je na našim područjima prisutna još od prošle jeseni, sudeći po informacijama koje dolaze iz svih država bivše Yuge i EU. Bolest, zbog koje su se najbogatiji još više obogatili, a siromašni još više osiromašili.

Koliko je plaćeno članovima stožera za svakodnevno pojavljivanje u 14.00h? Koliko je uloženo u obnovu potresom uništenih bolnica u Zagrebu? Ništa! Jer je 43 milijuna kuna poslano za bolnicu u Mostaru. Jer je koliko, 1 000 000 – 2 000 000 € uplaćeno Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji, za pomoć u pronalasku cjepiva? Istoj onoj koja stoji iza ove dobro režirane farse. Koju najbogatiji i najveći financijeri prestaju financirat, samo se mi ponašamo ko pijani bogataši? Već 30 godina! Za to vrijeme,za obnovu odjela dječje onkologije na Rebru skupljaju se donacije. Toliko o brizi i zaštiti najslabijih.

Nabili maske i rukavice zdravoj djeci u školama i vrtićima da bi stvorili psihozu među njima i roditeljima, dok se tisuće djece u Hrvatskoj liječi u nehumanim uvjetima. Dok tisuće djece trpe nedopustive posljedice cijepljenja. Bolest zbog koje su se stigmatizirali zdravi ljudi u samoizolaciji, gore nego Židovi u Getu. Bioteroristi. A koji po novom bez problema mogu izać na glasanje. Da su bar svi koji su ih prijavljivali tako ažurni i savjesni kad je u pitanju obiteljsko nasilje i zlostavljanje djece!

Jadni, isprazni ljudi, kojima je ova idiotarija oko korone bila vrhunac njihovih života. Velika većina nas pije, puši, hrani se nezdravo, ne krećemo se dovoljno, uzimamo ljekove što na svoju ruku, što propisane, bez propitkivanja, drogiramo se, sexamo bez zaštite, odmahujemo rukom na posljedice načina života jer “je.. mu mater, pa samo jednom se živi!”, a usrali smo se od tu nekog virusa?!

Alo! Pa ima ih još na milijarde! A bakterija?! Pa jel vi mislite svakih par mjeseci, godina, zaustavljat živote na mjesec, dva, tri, godinu?! Pa dajte se trgnite više! Koliko glupi i inertni možemo bit?! Ne možemo cijeli život čekat da nam netko drugi rješava probleme! Da nam pomogne da progledamo, pa mu je… mater jer nam se ne sviđa ono što vidimo.

Dosta je!

NEPOZNAT AUTOR (Ljudsko biće)
(puna podrška na sve izrečeno od portala SirokiBrijeg.info)