Na prometnici M6.1. Široki Brijeg – Mostar, u mjestu Trn u Širokom Brijegu dogodila se prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene dvije osobe.

Kako neslužbeno doznaje portal Bljesak.info teže je ozlijeđena ženska osoba te je prevezena u SKB Mostar, dok je muška osoba lakše ozlijeđena.

Nesreća se dogodila oko 20:30 sati, a u nesreći su sudjelovala vozila Citroen C4 i BMW, na kojima je nastala veća materijalna šteta. Očevid su obavili djelatnici PU Široki Brijeg.

Napomenimo kako je dan ranije oko 21 sat došlo je do teže prometne nesreće na magistralnoj cesti M6.1 Široki Brijeg – Mostar, na prometnici širokobriješke Obilaznice.

Po svemu sudeći opasno sklizak kolnik doveo je do sudara između dva osobna vozila, pri čemu su dvije osobe zadobile opasne ozljede, od kojih jedna teže. Obje unesrećene osobe su vozilima Hitne pomoći DZ Široki Brijeg prevezene u SKB Mostar, a kako je danas stigla obavijest obje se nalaze na sreću van životne opasnost.

Loše prometnice odrađene, kišni uvjeti, loše gume i ne prilagođenost uvjetima na cesti dovode često do ovih situacije, tako da apeliramo na sve sudionike prometa da veću pozornost pridodaju oprezu.

SirokiBrijeg.info