“Autocentar” iz Širokog Brijega obilježio 40 godina postojanja i svoje najdugoviječnije dijelatnke u mirovinu poslalo!

ŠIROKI BRIJEG – U godini kada tvrtka ‘Autocentar’ d. o. o. sa sjedištem u ulici fra Didaka Buntića 27 u Širokom Brijegu obilježava 40 godina svoga postojanja, za svoje djelatnike Ivana Banožića i Vladimira Grgurića organizirala je svečani ispraćaj u zasluženu mirovinu.

Povijest ‘Autocentra’ seže u 1972. godinu, kada je osnovano društvo pod nazivom “Autoremont” sa sjedištem u ‘Paradžikovoj kući’, u ulici fra Didaka Buntića bb. Od osnutka tvrtke 17. veljače 1972. godine Vladimir Grgurić je do današnjeg dana bio uposlenik te tvrtke tj. ukupno 44 godine, a Ivan Banožić od 1. lipnja 1978. tj. ukupno nepunih 38 godina.

Vladimir Grgurić i Ivan Banožić su zahvalili su svima na dolasku, a posebnu zahvalu su uputili upravi tvrtke, te istaknuli da će im ovaj dan ostati u trajnom sjećanju.

„Hvala svima, našim bivšim i sadašnjim kolegama, posebice Ivanu (Ivanu Ševi vlasniku tvrtke) što je ovu tvrtku koja je prije dvije godine bila pred gašenjem podigao, isplatio nam zaostale plaće, doprinose, te upotpunosti preuredio tehnički pregled, upravnu zgradu i ostale popratne sadržaje. Zadovoljan odlazim u mirovinu, a kolegama i upravi tvrtke u svoje ime i u ime kolege Ivana Banožića želim još puno poslovnih uspjeha i sretnu 40. obljetnicu rada tvrtke“, rekao je Vladimir Grgurić.

Bivši i sadašnji djelatnici i rukovodstvo tvrtke ‘Autocentar’ d. o. o., te brojni prijatelji Ivana i Vladimira su uz svečani ručak evocirajući uspomene na protekle godine koje su proveli zajedno, družili su se do kasnih večernjih sati.

Grad Široki Brijeg